Jensen Säljer

Skåne län

Information

I Örkelljunga finns det ett Enskild firma som heter Jensen Säljer. Det finns flera bolag som liknar Jensen Säljer i Skåne län. Örkelljunga är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1994-10-21 så har Jensen Säljer varit registrerat. Idag är Jensen Säljer och det finns fler bolag som är det i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med Jensen Säljer så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Jensen Säljer så kan ni göra det på .

Försäljning av: - Finkemiska produkter såsom hårshampo,kropps- lotion. - Kosmetik.- Grovkemiska produkter såsom fönsterputs och såpa. - Livsmedel. - Kläder. - Elektronik såsom radio, tv, video hemelektronik och data. - Glasögon. - Musik och videokassetter. - Djurmat. - Skor. - Pappersprodukter såsom hushållspapper, blöjor och mensskydd. - Leksaker. - Öl. - Väskor. - Paraplyer. - Blomstertillbehör. - Julpynt. - Sanitärporslin. - Vitvaror.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Jensen, Bo Foged som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Jensen Säljer har 580902-XXXX som sitt organisationsnummer.