Kaj Stensson:s Antenn & Elektroservice

Skåne län

Information

Kaj Stensson:s Antenn & Elektroservice är ett av många bolag som finns i Örkelljunga. Det är nämligen den kommunen som Kaj Stensson:s Antenn & Elektroservice finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kaj Stensson:s Antenn & Elektroservice är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Kaj Stensson:s Antenn & Elektroservice som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-08-10. Men sedan 1995-01-01 så har Kaj Stensson:s Antenn & Elektroservice varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kaj Stensson:s Antenn & Elektroservice så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-80430.

Örkelljunga arbetar för att bolag som Kaj Stensson:s Antenn & Elektroservice ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kaj Stensson:s Antenn & Elektroservice. Det finns flera bolag i Skåne län.

Detalj, parti och diversehandel. Reparationer och installationer av signal, elektronik och elapparaturer samt viss konsultverksamhet.

Firmatecknare för Kaj Stensson:s Antenn & Elektroservice är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kaj Stensson:s Antenn & Elektroservice och det är följande personer, Stensson, Kaj Gösta Ingemar som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Kaj Stensson:s Antenn & Elektroservice är 570805-XXXX.