UT Nu AB

Skåne län

Information

UT Nu AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där UT Nu AB finns. I Örkelljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. UT Nu AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket UT Nu AB har haft sedan 2007-04-19. UT Nu AB har funnits sedan och 2007-04-19 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till UT Nu AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Körsbärsliden 3, 286 36, Örkelljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-2413747.

Örkelljunga arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är UT Nu AB Privat, ej börsnoterat.

UT Nu AB har idag 556727-9681 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Wilander, Åsa Marina är den som för stunden ansvarar för UT Nu AB

Bolaget ska bedriva marknadsföring och försäljning av fritids- produkter, och därmed förenlig verksamhet.

I UT Nu AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wilander, Åsa Marina som är född 1960 och har titeln VD, Wilander, Åsa Marina som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilander, Lars Gösta Allan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rynge, Claes Göran Artur som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilander, Lars Andreas som är född 1988 och har titeln Ordinarie ledamot, Östberg, Birgit Ros-Marie som är född 1963 och har titeln RevisorSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .