Skogsspecialisterna i Örkelljunga AB

Skåne län

Information

Skogsspecialisterna i Örkelljunga AB är ett av många verksamheter som finns i Örkelljunga. Det är nämligen den kommunen som Skogsspecialisterna i Örkelljunga AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Skogsspecialisterna i Örkelljunga AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-03-02.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till VALHALLAVÄGEN 29, 286 31, Örkelljunga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skogsspecialisterna i Örkelljunga AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-54550.

Örkelljunga arbetar för att verksamheter som Skogsspecialisterna i Örkelljunga AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skogsspecialisterna i Örkelljunga AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva avverkning av skog, skogsvård, försäljning och reparationer av skog- och trädgårdsartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Skogsspecialisterna i Örkelljunga AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skogsspecialisterna i Örkelljunga AB och det är följande personer, Appelholm, Per Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Appelholm, Lena Katarina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Skogsspecialisterna i Örkelljunga AB är 556725-2415.