ML Vatten & Värme AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Örkelljunga och ML Vatten & Värme AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ML Vatten & Värme AB är ett av dem. Statusen för ML Vatten & Värme AB är att Bolaget är aktivt.

ML Vatten & Värme AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-01-30. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Örkelljunga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ML Vatten & Värme AB ska trivas.

ML Vatten & Värme AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-22. I Örkelljunga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva installation av värmeprodukter, vedpannor, värmepumpar, elpannor, pelletsanläggningar. Nybyggnation och renoveringar av VVS-installationer, konsultverksamhet inom VVS-området, reparation och service inom vämeprodukter och VVS samt försäljning av VVS-produkter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ML Vatten & Värme AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-06.

Idag är ML Vatten & Värme AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med ML Vatten & Värme AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0433-30667.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med ML Vatten & Värme AB är Lundkvist, Per Johan Mathias som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Marina Anne-Louise som är född 1972 och har titeln Suppleant, Grönström, Gunder Peter Inge som är född 1942 och har titeln Revisor, Ankega Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

ML Vatten & Värme AB har 556722-3119 som sitt organisationsnummer.