Woodlands Country Club Entreprenad AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Örkelljunga och Woodlands Country Club Entreprenad AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Woodlands Country Club Entreprenad AB är ett av dem. Statusen för Woodlands Country Club Entreprenad AB är att Bolaget är aktivt.

Woodlands Country Club Entreprenad AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-12-11. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Örkelljunga där företaget finns i jobbar för att företag som Woodlands Country Club Entreprenad AB ska trivas.

Woodlands Country Club Entreprenad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-18. I Örkelljunga så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnadsentreprenadverksamhet och service inom byggnadsektorn samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Woodlands Country Club Entreprenad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-18.

Idag är Woodlands Country Club Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med Woodlands Country Club Entreprenad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-448070.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Woodlands Country Club Entreprenad AB är Nielsen, Jens som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Landorph, Nina Lassen som är född 1969 och har titeln Suppleant, Norberg, Lars Gotthard som är född 1952 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .

Woodlands Country Club Entreprenad AB har 556717-2357 som sitt organisationsnummer.