Woodlands Country Club Fastigheter AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Örkelljunga och Woodlands Country Club Fastigheter AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Woodlands Country Club Fastigheter AB är ett av dem. Statusen för Woodlands Country Club Fastigheter AB är att Bolaget är aktivt.

Woodlands Country Club Fastigheter AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-12-11. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Örkelljunga där företaget finns i jobbar för att företag som Woodlands Country Club Fastigheter AB ska trivas.

Woodlands Country Club Fastigheter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-11. I Örkelljunga så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall förvärva, äga, förvalta, utveckla och sälja fastigheter, bedriva serviceverksamhet åt egna och andras fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Woodlands Country Club Fastigheter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-21.

Idag är Woodlands Country Club Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med Woodlands Country Club Fastigheter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-53695.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Woodlands Country Club Fastigheter AB är Nielsen, Jens som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Landorph, Nina Lassen som är född 1969 och har titeln Suppleant, Norberg, Lars Gotthard som är född 1952 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .

Woodlands Country Club Fastigheter AB har 556717-2340 som sitt organisationsnummer.