Bottlebrush AB

Skåne län

Information

I Örkelljunga finns det ett Aktiebolag som heter Bottlebrush AB. Det finns flera bolag som liknar Bottlebrush AB i Skåne län. Örkelljunga är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Bottlebrush AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-05-03 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2006-11-08 så har Bottlebrush AB varit registrerat och sedan 2006-11-30 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Bottlebrush AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med Bottlebrush AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Ö. Spång 612, 286 92, Örkelljunga. Vi ni istället prata med Bottlebrush AB så kan ni göra det på 0435-460410.

Bolaget skall bedriva marknadsföring och import av Australienska kvalitets produkter. Surf kläder typ badshorts, t-shirts och liknande. Solskyddskläder som skyddar mot UV strålining för barn. Spa bads och swim spas från spa tillverkare i Australien. Takfönster- ljustunnel för mörka utrymmen. Original målningar från Aboriginal målare. Alla produkter kommer att säljas via hemsidan direkt till slutkund och även via detaljhandeln.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Bernklev, Anna Celia som är född 1983 och har titeln VD, Bernklev, Anna Celia som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Bernklev, Rolf som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Bernklev, Lina som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Bottlebrush AB har 556714-9975 som sitt organisationsnummer.