JEKAB Konsult AB

Skåne län

Information

JEKAB Konsult AB är ett företag som finns i Örkelljunga. I JEKAB Konsult AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Einarsson, Jan-Erik Arthur som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Einarsson, Nils Petter Samuel som är född 1985 och har titeln Suppleant, Paulson, Hans Erik Joakim som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med JEKAB Konsult AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå JEKAB Konsult AB på telefon 0435-460710.

Bolaget skall bedriva konsult- företagstjänster, utbildning och kycklinguppfödning och handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet. Konsultverksamhet riktas företrädesvis mot offentlig sektor och företag som har kontakter mot offentlig sektor. Företagstjänster avser att kunna fakturera arbetstid som egenföretagare om uppdrag erhålles inom t.ex. transportservice, butiksarbete, industriproduktion, hushållsnära tjänster (trädgårdsarbete, snöskottning o.a.) eller liknande relativt okvalificerade uppdrag av typen bemanningsuppdrag. Utbildning syftar på lärartjänstgöring som egenföretagare men också utbildningsuppdrag mot t.ex. politiska partier och organisationer.

Idag är JEKAB Konsult AB av bolagstypen Aktiebolag.

JEKAB Konsult AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Örkelljunga arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

JEKAB Konsult AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-01-18 och JEKAB Konsult AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-18.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JEKAB Konsult AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

JEKAB Konsult AB har 556714-3770 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.