Linjär och Rotationsteknik Sweden AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsult- och konstruktionsverksamhet inom hydraulik, pneumatik, el, maskinelektronik och mekanik för mekanisk verkstad samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Linjär och Rotationsteknik Sweden AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Örkelljunga så är Linjär och Rotationsteknik Sweden AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Örkelljunga arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Örkelljunga och i Skåne län. Redan 2006-08-18 så skapades Linjär och Rotationsteknik Sweden AB och företaget är har F-skattsedel Linjär och Rotationsteknik Sweden AB har haft det sedan 2007-01-11.

Linjär och Rotationsteknik Sweden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-11

556709-0393 är organisationsnummret för företaget som finns i Örkelljunga.

Just nu är Linjär och Rotationsteknik Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Linjär och Rotationsteknik Sweden AB så går det att nå dem via telefon på 0431-26456 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Linjär och Rotationsteknik Sweden AB är Jensen, Bo Tommy Stefan som är född 1957 och har titeln VD, Jensen, Bo Tommy Stefan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Jensen, Anne Karin som är född 1960 och har titeln Suppleant, Hansson, Mona Ingela som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .