MiRed AB

Skåne län

Information

556708-7175 är organisationsnummer för verksamheten MiRed AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MiRed AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Örkelljunga som är den kommunen som MiRed AB finns i.

MiRed AB har varit registrerat sedan 2006-08-16 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för MiRed AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-24.

MiRed AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Örkelljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MiRed AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med MiRed AB så kan ni göra det på telefon genom 0435-448470 eller genom brev på följande adress:
Industrig. 18, 286 36, Örkelljunga

Redovisningsbyrå innefattande löpande bokföring, upprättande av skattedeklarationer och inkomstdeklarationer samt bokslut, skattekonsultationer och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MiRed AB och det är Johansson, Mia Karolina som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Örning, Hans Christer Niklas som är född 1974 och har titeln Suppleant, Larsson, Karin Inger Annika som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,