ASK Industri AB

Skåne län

Information

ASK Industri AB är ett av många verksamheter som finns i Örkelljunga. Det är nämligen den kommunen som ASK Industri AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ASK Industri AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-09-28.

ASK Industri AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-05-24. Men sedan 2006-09-28 så har ASK Industri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Industrig. 19, 286 36, Örkelljunga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ASK Industri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-54705.

Örkelljunga arbetar för att verksamheter som ASK Industri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ASK Industri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget ska bedriva tillverkning av vänthallar, cykelparkering, kundvagnsgarage, informationssystem och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ASK Industri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ASK Industri AB och det är följande personer, Andersen, Carsten Richard som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kannisto, Veijo Tapani som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Kannisto, Laila Marie-Louise som är född 1966 och har titeln Suppleant, Sjö Hansson, Karin Annika som är född 1969 och har titeln Suppleant, Thor, Anna Eva Catharina som är född 1973 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för ASK Industri AB är 556704-6338.