Skåneportens Fisk & vilt AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva butikshandel med livsmedel och souvenirer, servering och catering samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Skåneportens Fisk & vilt AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Örkelljunga så är Skåneportens Fisk & vilt AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Örkelljunga arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Örkelljunga och i Skåne län. Redan 2006-03-18 så skapades Skåneportens Fisk & vilt AB och verksamheten är har F-skattsedel Skåneportens Fisk & vilt AB har haft det sedan 2006-08-01.

Skåneportens Fisk & vilt AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-08-01

556700-0798 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Örkelljunga.

Just nu är Skåneportens Fisk & vilt AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Skåneportens Fisk & vilt AB så går det att nå dem via telefon på 0435-460359 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Skåneportens Fisk & vilt AB är Becher, Annika Elisabeth som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Becher, Sven Ingvar som är född 1958 och har titeln Suppleant, Lodin, Per-Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Per-Olof Lodin Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .