Larssons Bygg i Örkelljunga AB

Skåne län

Information

Larssons Bygg i Örkelljunga AB är ett av många bolag som finns i Örkelljunga. Det är nämligen den kommunen som Larssons Bygg i Örkelljunga AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Larssons Bygg i Örkelljunga AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-06-15.

Larssons Bygg i Örkelljunga AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-03-02. Men sedan 2006-06-15 så har Larssons Bygg i Örkelljunga AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bjärabygget 1016, 286 92, Örkelljunga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Larssons Bygg i Örkelljunga AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Örkelljunga arbetar för att bolag som Larssons Bygg i Örkelljunga AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Larssons Bygg i Örkelljunga AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva byggnadsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Larssons Bygg i Örkelljunga AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Larssons Bygg i Örkelljunga AB och det är följande personer, Larsson, Fredrik Niklas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Enberg, Jeanette Marie som är född 1965 och har titeln Suppleant, Wiberg, Carl Bertil Magnus som är född 1961 och har titeln Revisor, Ahnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Larssons Bygg i Örkelljunga AB är 556698-9272.