Muszanski Bygg AB

Skåne län

Information

Muszanski Bygg AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där Muszanski Bygg AB finns. I Örkelljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Muszanski Bygg AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Muszanski Bygg AB har haft sedan 2006-06-03. Muszanski Bygg AB har funnits sedan och 2006-06-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Muszanski Bygg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Röaledsv. 7, 280 40, Skånes Fagerhult men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0433-30499.

Örkelljunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Muszanski Bygg AB Privat, ej börsnoterat.

Muszanski Bygg AB har idag 556697-2740 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Muszanski Bygg AB

Bolaget ska bedriva bygg- och anläggningsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

I Muszanski Bygg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Muszanska, Kamilla Witoslawa som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Muszanski, Jerzy som är född 1958 och har titeln Suppleant, Larsson, Ann-Helen Carina som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .