Maskin och Motor i Örkelljunga AB

Skåne län

Information

I Örkelljunga finns det ett Aktiebolag som heter Maskin och Motor i Örkelljunga AB. Det finns flera verksamheter som liknar Maskin och Motor i Örkelljunga AB i Skåne län. Örkelljunga är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2006-01-18 så har Maskin och Motor i Örkelljunga AB varit registrerat. Idag är Maskin och Motor i Örkelljunga AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med Maskin och Motor i Örkelljunga AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Stockholmsv. 32B, 286 32, Örkelljunga. Vi ni istället prata med Maskin och Motor i Örkelljunga AB så kan ni göra det på .

Bolaget ska bedriva inköp och försäljning av maskiner inom bygg, verkstad såsom elhandmaskiner, byggsågar, pelarborrmaskiner och markvibratorer och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Fogh, Per som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wallner, Jessica Camilla Angelina som är född 1977 och har titeln Suppleant, .

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. .

Maskin och Motor i Örkelljunga AB har 556696-9969 som sitt organisationsnummer.