SG Independent AB

Skåne län

Information

556696-7815 är organisationsnummer för företaget SG Independent AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SG Independent AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Örkelljunga som är den kommunen som SG Independent AB finns i.

SG Independent AB har varit registrerat sedan 2006-01-17 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för SG Independent AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

SG Independent AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Örkelljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för SG Independent AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med SG Independent AB så kan ni göra det på telefon genom 070-4568333 eller genom brev på följande adress:
KALIFORNIEGATAN 1, 252 25, Helsingborg

Bolaget ska bedriva försäljning av golf- och presentartiklar och t därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SG Independent AB och det är Christoffersson, Björn Anders som är född 1953 och har titeln VD, Christoffersson, Björn Anders som är född 1953 och har titeln Likvidator,