Woodlands Country Club AB

Skåne län

Information

Woodlands Country Club AB är en verksamhet som finns i Örkelljunga. I Woodlands Country Club AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nielsen, Jens som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Landorph, Nina Lassen som är född 1969 och har titeln Suppleant, Norberg, Lars Gotthard som är född 1952 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Woodlands Country Club AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Woodlands Country Club AB på telefon .

Bolaget ska bedriva uppförande, drift och utarrendering av golfbana, uppförande och försäljning av bostadshus, utarrendering av kontor, fastighetsskötsel och liknande serviceverksamhet, konsultverksamhet inom IT, marknadsföring och kommunikation, handel med och förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Woodlands Country Club AB av bolagstypen Aktiebolag.

Woodlands Country Club AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Örkelljunga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Woodlands Country Club AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-06-14 och Woodlands Country Club AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-06-14.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Woodlands Country Club AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Woodlands Country Club AB har 556692-4824 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.