Weronica Gunnarssons Matställe AB

Skåne län

Information

Weronica Gunnarssons Matställe AB är ett av många verksamheter som finns i Örkelljunga. Det är nämligen den kommunen som Weronica Gunnarssons Matställe AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Weronica Gunnarssons Matställe AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-10-19. Men sedan 2005-12-01 så har Weronica Gunnarssons Matställe AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Snapphaneallén 4, 280 40, Skånes Fagerhult. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Weronica Gunnarssons Matställe AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0433-30717.

Örkelljunga arbetar för att verksamheter som Weronica Gunnarssons Matställe AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Weronica Gunnarssons Matställe AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva restaurang ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Weronica Gunnarssons Matställe AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Weronica Gunnarssons Matställe AB och det är följande personer, Gunnarsson, Anja Weronica Mari som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Klas Herman som är född 1968 och har titeln Suppleant, Persson, Lars Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Weronica Gunnarssons Matställe AB är 556688-1511.