Sjöbodarasten AB

Skåne län

Information

Sjöbodarasten AB är ett av många bolag som finns i Örkelljunga. Det är nämligen den kommunen som Sjöbodarasten AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sjöbodarasten AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-04-28.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Gösg. 10, 262 57, Ängelholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sjöbodarasten AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0433-62533.

Örkelljunga arbetar för att bolag som Sjöbodarasten AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sjöbodarasten AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva restaurang och kioskverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sjöbodarasten AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sjöbodarasten AB och det är följande personer, Larsson, Bo Lennart Ingemar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Gun Monica Ingela som är född 1959 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sjöbodarasten AB är 556679-8517.