C.J Frykholms Åkeri AB

Skåne län

Information

C.J Frykholms Åkeri AB är ett av många bolag som finns i Örkelljunga. Det är nämligen den kommunen som C.J Frykholms Åkeri AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

C.J Frykholms Åkeri AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-02-07.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till ORRESLÄTTSVÄGEN 36, 286 72, Åsljunga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på C.J Frykholms Åkeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-460220.

Örkelljunga arbetar för att bolag som C.J Frykholms Åkeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för C.J Frykholms Åkeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva åkeriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för C.J Frykholms Åkeri AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till C.J Frykholms Åkeri AB och det är följande personer, Frykholm, Tord Jörgen Ingemar som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Frykholm, Eva Carina som är född 1976 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för C.J Frykholms Åkeri AB är 556675-9766.