Fäladen Invest Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Örkelljunga och Fäladen Invest Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fäladen Invest Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Fäladen Invest Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Fäladen Invest Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2004-12-22. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Örkelljunga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fäladen Invest Aktiebolag ska trivas.

Fäladen Invest Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-31. I Örkelljunga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva grossiströrelse med möbler som distribueras genom den etablerade möbelfackhandeln, utföra konsulttjänster inom möbelbranschen samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fäladen Invest Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-02-21.

Idag är Fäladen Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med Fäladen Invest Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0433-32501.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Fäladen Invest Aktiebolag är Grahn, Per Anders Ingemar som är född 1952 och har titeln Likvidator, Persson, Lars Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Crona, Sven Anders Tomas som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Fäladen Invest Aktiebolag har 556672-9694 som sitt organisationsnummer.