GÅFAB AB

Skåne län

Information

GÅFAB AB är en verksamhet som finns i Örkelljunga. I GÅFAB AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gunnarsson, Kaj Valter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gunnarsson, Petra Marie Anette som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Yngve Berthold som är född 1928 och har titeln Suppleant, Persson, Lars Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med GÅFAB AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå GÅFAB AB på telefon 0433-30700.

Bolaget skall bedriva åkeri, personaluthyrning, speceri- och diversehandel inklusive mack, biluthyrning, stuguthyrning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är GÅFAB AB av bolagstypen Aktiebolag.

GÅFAB AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Örkelljunga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

GÅFAB AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-01-27 och GÅFAB AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-01-27.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för GÅFAB AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

GÅFAB AB har 556668-2398 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.