Örkelljunga Golv & Måleri AB

Skåne län

Information

I Örkelljunga finns det ett Aktiebolag som heter Örkelljunga Golv & Måleri AB. Det finns flera verksamheter som liknar Örkelljunga Golv & Måleri AB i Skåne län. Örkelljunga är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Örkelljunga Golv & Måleri AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-08-13 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2004-04-07 så har Örkelljunga Golv & Måleri AB varit registrerat och sedan 2004-08-13 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Örkelljunga Golv & Måleri AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med Örkelljunga Golv & Måleri AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Hammarsmedsg. 7, 286 32, Örkelljunga. Vi ni istället prata med Örkelljunga Golv & Måleri AB så kan ni göra det på 0435-52250.

Bolaget skall bedriva måleriarbeten, golv- och väggbeläggnings- arbeten, butikshandel med färger, tapter och golv samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Berglund, Sten Erik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Paulsson, Karl Arne Staffan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulsson, Karl Erik som är född 1936 och har titeln Suppleant, Henningsson, Rolf Anders som är född 1960 och har titeln Revisor, HABA Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Örkelljunga Golv & Måleri AB har 556659-4726 som sitt organisationsnummer.