DEMA Skog AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva skogsentreprenad, såsom avverknings och drivningstjänster, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för DEMA Skog AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Örkelljunga så är DEMA Skog AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Örkelljunga arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Örkelljunga och i Skåne län. Redan 2004-01-23 så skapades DEMA Skog AB och verksamheten är har F-skattsedel DEMA Skog AB har haft det sedan 2004-02-05.

DEMA Skog AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-02-05

556654-3327 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Örkelljunga.

Just nu är DEMA Skog AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med DEMA Skog AB så går det att nå dem via telefon på 070-6506006 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom DEMA Skog AB är Holgersson, Ulf Carstien Morgan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Holgersson, Ing-Marie Christina som är född 1953 och har titeln Suppleant, Arvidsson, Karl-Gustav Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .