Ekets Närköp AB (Ica Nära)

Skåne län

Information

Ekets Närköp AB (Ica Nära) är ett av många företag som finns i Örkelljunga. Det är nämligen den kommunen som Ekets Närköp AB (Ica Nära) finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ekets Närköp AB (Ica Nära) är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-06-10.

Ekets Närköp AB (Ica Nära) som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-12-09. Men sedan 2004-06-10 så har Ekets Närköp AB (Ica Nära) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kungsleden 27, 286 95, Eket. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ekets Närköp AB (Ica Nära) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-53285.

Örkelljunga arbetar för att företag som Ekets Närköp AB (Ica Nära) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ekets Närköp AB (Ica Nära). Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva livsmedelhandel med brett sortiment samt gräventreprenadverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ekets Närköp AB (Ica Nära) är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ekets Närköp AB (Ica Nära) och det är följande personer, Bengtsson, Bengt Peter Jörgen som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Brusquini, Pia Annika Susann som är född 1966 och har titeln Suppleant, Hoffert, Eve Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, Petersson, Olle Lennart som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ekets Närköp AB (Ica Nära) är 556652-5308.