Hjälmsjö Invest AB

Skåne län

Information

556652-0267 är organisationsnummer för verksamheten Hjälmsjö Invest AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hjälmsjö Invest AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Örkelljunga som är den kommunen som Hjälmsjö Invest AB finns i.

Hjälmsjö Invest AB har varit registrerat sedan 2003-11-27 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hjälmsjö Invest AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-07.

Hjälmsjö Invest AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Örkelljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hjälmsjö Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Hjälmsjö Invest AB så kan ni göra det på telefon genom 0435-54326 eller genom brev på följande adress:
Hjälmsjöv. 30, 286 35, Örkelljunga

Bolaget ska bedriva inkassering av tillgångar och konsultation angående medelsindrivning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hjälmsjö Invest AB och det är Hansen, Jan Frederik som är född 1954 och har titeln VD, Hansen, Jan Frederik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Helle Yvonne som är född 1956 och har titeln Suppleant, Hoffert, Eve Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, Petersson, Olle Lennart som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor