Sverige Konfektyr Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning av konfektyr, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sverige Konfektyr Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Örkelljunga så är Sverige Konfektyr Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Örkelljunga arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Örkelljunga och i Skåne län. Redan 2003-05-22 så skapades Sverige Konfektyr Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Sverige Konfektyr Aktiebolag har haft det sedan 2003-08-04.

Sverige Konfektyr Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-08-04

556644-7073 är organisationsnummret för företaget som finns i Örkelljunga.

Just nu är Sverige Konfektyr Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Sverige Konfektyr Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0433-30454 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sverige Konfektyr Aktiebolag är Carlsson, Sven Jonas Patrik som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Hällmyr, Berit Liselott Christina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Klöfver, Sonja Inger Margareta som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .