Backstugans Värdshus Ingeborrarp AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Örkelljunga och Backstugans Värdshus Ingeborrarp AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Backstugans Värdshus Ingeborrarp AB är ett av dem. Statusen för Backstugans Värdshus Ingeborrarp AB är att Bolaget är aktivt.

Backstugans Värdshus Ingeborrarp AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-05-12. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Örkelljunga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Backstugans Värdshus Ingeborrarp AB ska trivas.

Backstugans Värdshus Ingeborrarp AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04. I Örkelljunga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse och cateringverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Backstugans Värdshus Ingeborrarp AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04.

Idag är Backstugans Värdshus Ingeborrarp AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med Backstugans Värdshus Ingeborrarp AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-53236.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Backstugans Värdshus Ingeborrarp AB är Winther, Jens Holger som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Christina Charlotte som är född 1959 och har titeln Suppleant, Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Backstugans Värdshus Ingeborrarp AB har 556642-3405 som sitt organisationsnummer.