Addessia AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Örkelljunga och Addessia AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Addessia AB är ett av dem. Statusen för Addessia AB är att Bolaget är aktivt.

Addessia AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-11-07. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Örkelljunga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Addessia AB ska trivas.

Addessia AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-13. I Örkelljunga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva handel med blommor och därmed förenlig verksamhet samt konsultverksamhet inom utbildning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Addessia AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-13.

Idag är Addessia AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med Addessia AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3165000.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Addessia AB är Rosen, Bengt Tommie som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosen, Elna Katarina som är född 1974 och har titeln Suppleant, Wahlström, Bengt Göran Bertil som är född 1948 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Addessia AB har 556634-4098 som sitt organisationsnummer.