Yxenhults Entreprenad AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Örkelljunga och Yxenhults Entreprenad AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Yxenhults Entreprenad AB är ett av dem. Statusen för Yxenhults Entreprenad AB är att Bolaget är aktivt.

Yxenhults Entreprenad AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-04-02. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Örkelljunga där företaget finns i jobbar för att företag som Yxenhults Entreprenad AB ska trivas.

Yxenhults Entreprenad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-17. I Örkelljunga så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva entreprenad inom skogsavverkning, virkes- transport och monterngsarbeten inom väg- och transport samt mekanisk verkstad och verkstad för fordonsreparationer. Bolaget ska även äga och förvalta fast och lös egendom.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Yxenhults Entreprenad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-17.

Idag är Yxenhults Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med Yxenhults Entreprenad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5534033.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Yxenhults Entreprenad AB är Svensson, Sven Harald som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Mats Arne som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Nils Josef som är född 1971 och har titeln Suppleant, Ståhl, Maria Helena som är född 1963 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Yxenhults Entreprenad AB har 556625-3059 som sitt organisationsnummer.