Flyman Företagsutveckling AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Örkelljunga och Flyman Företagsutveckling AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Flyman Företagsutveckling AB är ett av dem. Statusen för Flyman Företagsutveckling AB är att Bolaget är aktivt.

Flyman Företagsutveckling AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-12-06. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Örkelljunga där företaget finns i jobbar för att företag som Flyman Företagsutveckling AB ska trivas.

Flyman Företagsutveckling AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-31. I Örkelljunga så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall lägga upp, utföra och utveckla företags administrativa arbete genom: - Försäljning och installation av administrativa dataprogram - Bokföring, bokslut, årsredovisning och deklaration - Analyser och kalkyler - Utbildning - Övriga konsultuppdrag samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Flyman Företagsutveckling AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-31.

Idag är Flyman Företagsutveckling AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med Flyman Företagsutveckling AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8684561.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Flyman Företagsutveckling AB är Flyman, Bengt Anders som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Flyman, Eva-Lena som är född 1965 och har titeln Suppleant, Axelsson, Bo Thomas som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Flyman Företagsutveckling AB har 556619-4667 som sitt organisationsnummer.