Dalka Entreprenad AB

Skåne län

Information

Dalka Entreprenad AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där Dalka Entreprenad AB finns. I Örkelljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Dalka Entreprenad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Dalka Entreprenad AB har haft sedan 2002-01-28. Dalka Entreprenad AB har funnits sedan och 2002-01-28 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Dalka Entreprenad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ringbo Gård, 286 91, Örkelljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8128253.

Örkelljunga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Dalka Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat.

Dalka Entreprenad AB har idag 556619-4030 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Dalka Entreprenad AB

Bolaget skall bedriva entreprenad och uthyrningsverksamhet av såväl personal som maskiner företrädesvis inom jordbruksområdet samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Dalka Entreprenad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jönsson, Bennie Stig Mitchel som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Dalka, Malgorzata Dorota som är född 1978 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .