Örkelljunga Bredband AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Örkelljunga Bredband AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Örkelljunga här finns det många olika Aktiebolag. Örkelljunga Bredband AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Örkelljunga jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Örkelljunga Bredband AB är momsregistrerat sedan2001-08-27 och har organisationsnummer 556607-1824.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0435-52550 alternativt besöka eller skicka post till Örkelljunga Bredband AB på följande adress Industrig. 6, 286 36, Örkelljunga.

Örkelljunga Bredband AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-08-27.

I Örkelljunga Bredband AB så sitter följande personer i styrelsen: , Nilsson, Per Uno som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , . Hildrum, Unni som är född 1955 och har titeln Suppleant , Johansson, Lars Anders Thomas som är född 1961 och har titeln Suppleant , Odklev, Sven Eric Andreas som är född 1979 och har titeln Suppleant . Pull, Jan Sulev som är född 1958 och har titeln Suppleant . Svensson, Karl Evert som är född 1933 och har titeln Suppleant . . . . . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och tillhandahålla infrastruktur för informationsteknik i form av kanalisation, fiber, ändutrustningar och annan därmed jämförlig utrustning samt därmed förenlig verksamhet.