Keland Bil & Service Aktiebolag

Skåne län

Information

Keland Bil & Service Aktiebolag är ett företag som finns i Örkelljunga. I Keland Bil & Service Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wijkmark, Per Åke Ragnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosen, Bengt Tommie som är född 1967 och har titeln Suppleant, Wahlström, Bengt Göran Bertil som är född 1948 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Keland Bil & Service Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Keland Bil & Service Aktiebolag på telefon 073-3165037.

Bolaget skall bedriva bilreparationsverkstad jämte därmed förenlig verksamhet, samt assistans inom LSS och jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Keland Bil & Service Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Keland Bil & Service Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Örkelljunga arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Keland Bil & Service Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-03-16 och Keland Bil & Service Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-03-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Keland Bil & Service Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Keland Bil & Service Aktiebolag har 556604-5828 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.