Jan och Kerstins Mat AB (Ica Nära)

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Örkelljunga och Jan och Kerstins Mat AB (Ica Nära) är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Jan och Kerstins Mat AB (Ica Nära) är ett av dem. Statusen för Jan och Kerstins Mat AB (Ica Nära) är att Bolaget är aktivt.

Jan och Kerstins Mat AB (Ica Nära) är ett Aktiebolag och skapades 2000-12-18. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Örkelljunga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Jan och Kerstins Mat AB (Ica Nära) ska trivas.

Jan och Kerstins Mat AB (Ica Nära) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-06-06. I Örkelljunga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall som medlem i ICA-förbundet bedriva detaljhandels- rörelse med dagligvaror och annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jan och Kerstins Mat AB (Ica Nära) är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-06-06.

Idag är Jan och Kerstins Mat AB (Ica Nära) Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med Jan och Kerstins Mat AB (Ica Nära) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-51077.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Jan och Kerstins Mat AB (Ica Nära) är Svensson, Jan Ingvar Sixten som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Ulf Arne som är född 1958 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Jan och Kerstins Mat AB (Ica Nära) har 556603-3824 som sitt organisationsnummer.