Nelfab Sweden AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och tillverkning av homeopatiska preparat, försäljning och grosshandel med medicinsk utrustning, försäljning och förläggning av medicinsk litteratur, medicinsk utbildning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nelfab Sweden AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Örkelljunga så är Nelfab Sweden AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Örkelljunga arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Örkelljunga och i Skåne län. Redan 2000-12-14 så skapades Nelfab Sweden AB och bolaget är har F-skattsedel Nelfab Sweden AB har haft det sedan 2002-06-13.

Nelfab Sweden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-06-13

556602-8782 är organisationsnummret för bolaget som finns i Örkelljunga.

Just nu är Nelfab Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Nelfab Sweden AB så går det att nå dem via telefon på 0435-52978 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nelfab Sweden AB är Söderlund, Kjell Gunnar Lennart som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderlund, Rolf Gunnar Lennart som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Inge Jörgen som är född 1968 och har titeln Revisor, .