NHL i Örkelljunga AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva rivningsverksamhet samt återvinning och övrig fastighetsservice, investeringar i lös och fast egendom, handel med värdepapper, tillhandahålla personlig assistans och boende- stöd till handikappade samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för NHL i Örkelljunga AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Örkelljunga så är NHL i Örkelljunga AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Örkelljunga arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Örkelljunga och i Skåne län. Redan 2000-08-16 så skapades NHL i Örkelljunga AB och bolaget är har F-skattsedel NHL i Örkelljunga AB har haft det sedan 2001-03-29.

NHL i Örkelljunga AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-03-29

556595-6611 är organisationsnummret för bolaget som finns i Örkelljunga.

Just nu är NHL i Örkelljunga AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med NHL i Örkelljunga AB så går det att nå dem via telefon på 070-5954398 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom NHL i Örkelljunga AB är Madsen, Hans som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Madsen, Niels som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .