Porkenahults Förvaltning AB

Skåne län

Information

Porkenahults Förvaltning AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där Porkenahults Förvaltning AB finns. I Örkelljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Porkenahults Förvaltning AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Porkenahults Förvaltning AB har haft sedan 2000-11-06. Porkenahults Förvaltning AB har funnits sedan och 2001-01-02 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Porkenahults Förvaltning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Porkenahult 8135, 280 40, Skånes Fagerhult men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6836804.

Örkelljunga arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Porkenahults Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat.

Porkenahults Förvaltning AB har idag 556595-5266 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Porkenahults Förvaltning AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ekonomisegmentet, handel med värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Porkenahults Förvaltning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Blomberg, Sven Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Neuman, Inger Eva-Marie som är född 1954 och har titeln Suppleant, Göransson, Lars Gösta Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, LGR Företagsrevision AB som är född och har titeln Revisor, .