Viggos Shipping AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva transportverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Viggos Shipping AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Örkelljunga så är Viggos Shipping AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Örkelljunga arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Örkelljunga och i Skåne län. Redan 2000-07-21 så skapades Viggos Shipping AB och företaget är har F-skattsedel Viggos Shipping AB har haft det sedan 2000-12-14.

Viggos Shipping AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-12-14

556594-5671 är organisationsnummret för företaget som finns i Örkelljunga.

Just nu är Viggos Shipping AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Viggos Shipping AB så går det att nå dem via telefon på 0435-50220 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Viggos Shipping AB är Petersen, Anne-Marie som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Petersen, Anne-Marie som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lindström, Ingeborg Elisabet som är född 1945 och har titeln Suppleant, Lindström, Ingeborg Elisabet som är född 1945 och har titeln Delgivningsbar person, Grankvist, Jan Erling Ingemar som är född 1947 och har titeln Revisor, Tre Revisorer HB som är född och har titeln Revisor.