MultiSystem i Eket Aktiebolag

Skåne län

Information

556593-1085 är organisationsnummer för företaget MultiSystem i Eket Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MultiSystem i Eket Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Örkelljunga som är den kommunen som MultiSystem i Eket Aktiebolag finns i.

MultiSystem i Eket Aktiebolag har varit registrerat sedan 2000-06-26 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för MultiSystem i Eket Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-25.

MultiSystem i Eket Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Örkelljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MultiSystem i Eket Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med MultiSystem i Eket Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0435-53030 eller genom brev på följande adress:
Riksleden 1, 286 95, Eket

Bolaget skall bedriva konstruktion av el- och styrsystem till industri och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MultiSystem i Eket Aktiebolag och det är Jönsson, Roy Inge Krister som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Christel Annika Susanne som är född 1959 och har titeln Suppleant, Jönsson, Bengt Sture Crister som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,