SafeSack Scandinavia AB

Skåne län

Information

SafeSack Scandinavia AB är ett bolag som finns i Örkelljunga. I SafeSack Scandinavia AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bertha, Andreas Johannes som är född 1959 och har titeln VD, Bertha, Andreas Johannes som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Bertha, Ann Renate som är född 1961 och har titeln Suppleant, Lennartsson, Hans Börje som är född 1953 och har titeln Revisor, Areko Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med SafeSack Scandinavia AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå SafeSack Scandinavia AB på telefon 0435-460189.

Bolaget skall utveckla plastprodukter och idka handel med industriemballage ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är SafeSack Scandinavia AB av bolagstypen Aktiebolag.

SafeSack Scandinavia AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Örkelljunga arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

SafeSack Scandinavia AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-01-27 och SafeSack Scandinavia AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-01-27.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SafeSack Scandinavia AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

SafeSack Scandinavia AB har 556580-9927 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.