Energy & Comfort Internet Control AB

Skåne län

Information

Bolagets verksamhet är energi- besiktning- rådgivning och försäljning av styr- och reglersystem och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Energy & Comfort Internet Control AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Örkelljunga så är Energy & Comfort Internet Control AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Örkelljunga arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Örkelljunga och i Skåne län. Redan 2000-01-05 så skapades Energy & Comfort Internet Control AB och verksamheten är har F-skattsedel Energy & Comfort Internet Control AB har haft det sedan 2001-05-23.

Energy & Comfort Internet Control AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-07-13

556580-2930 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Örkelljunga.

Just nu är Energy & Comfort Internet Control AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Energy & Comfort Internet Control AB så går det att nå dem via telefon på 070-6880460 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Energy & Comfort Internet Control AB är Larsson, Sven Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Yvonne Eva-Mari som är född 1961 och har titeln Suppleant, Jägenstedt, Kurt Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Råd i Hässleholm Revisions Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .