Pajens Bageri i Örkelljunga AB

Skåne län

Information

Pajens Bageri i Örkelljunga AB är ett av många bolag som finns i Örkelljunga. Det är nämligen den kommunen som Pajens Bageri i Örkelljunga AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Pajens Bageri i Örkelljunga AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Pajens Bageri i Örkelljunga AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1999-04-19. Men sedan 1999-01-01 så har Pajens Bageri i Örkelljunga AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kullag. 30, 252 20, Helsingborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pajens Bageri i Örkelljunga AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-217269.

Örkelljunga arbetar för att bolag som Pajens Bageri i Örkelljunga AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Pajens Bageri i Örkelljunga AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva bageriverksamhet samt försäljning och distribution ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Pajens Bageri i Örkelljunga AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pajens Bageri i Örkelljunga AB och det är följande personer, Brdarski, Nikola som är född 1965 och har titeln VD, Brdarski, Nikola som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Brdarski, Sladana som är född 1967 och har titeln Suppleant, Julin, Rickard Mats Yngve som är född 1976 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Pajens Bageri i Örkelljunga AB är 556569-7629.