C.S Kyla & VVS AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns C.S Kyla & VVS AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Örkelljunga här finns det många olika Aktiebolag. C.S Kyla & VVS AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Örkelljunga jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

C.S Kyla & VVS AB är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556568-7604.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 035-221523 alternativt besöka eller skicka post till C.S Kyla & VVS AB på följande adress Braxenv. 39, 302 61, Halmstad.

C.S Kyla & VVS AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-12-03.

I C.S Kyla & VVS AB så sitter följande personer i styrelsen: , Larsson, Anders Elof Peter som är född 1962 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva installation och service av värmeanläggningar, oljeledningsanläggning, elpannor värmepumpar, service av ventilationsanläggningar, energirådgivning, försäljning av produkter för energisparande samt därmed förenlig verksamhet.