Annorlunda Guld AB

Skåne län

Information

Annorlunda Guld AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där Annorlunda Guld AB finns. I Örkelljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Annorlunda Guld AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Annorlunda Guld AB har haft sedan 2000-01-20. Annorlunda Guld AB har funnits sedan och 2000-01-20 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Annorlunda Guld AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Stockholmsv. 5, 286 31, Örkelljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0435-54444.

Örkelljunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Annorlunda Guld AB Privat, ej börsnoterat.

Annorlunda Guld AB har idag 556568-7596 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Annorlunda Guld AB

Bolaget skall bedriva handel med och tillverkning av guldsmedsvaror och smycken samt därmed förenlig verksamhet.

I Annorlunda Guld AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Petersen, Anna Helena som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersen, Steffan Kim som är född 1967 och har titeln Suppleant, Fristedt, Willy som är född 1939 och har titeln Revisor, Hermes Revision EF som är född och har titeln Revisor, .