Strandvägens Livs AB (Ica Nära)

Skåne län

Information

Bolaget skall som medlem i ICA Förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Strandvägens Livs AB (Ica Nära) vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Örkelljunga så är Strandvägens Livs AB (Ica Nära) en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Örkelljunga arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Örkelljunga och i Skåne län. Redan 1998-12-11 så skapades Strandvägens Livs AB (Ica Nära) och verksamheten är har F-skattsedel Strandvägens Livs AB (Ica Nära) har haft det sedan 1999-01-01.

Strandvägens Livs AB (Ica Nära) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556562-8079 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Örkelljunga.

Just nu är Strandvägens Livs AB (Ica Nära) Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Strandvägens Livs AB (Ica Nära) så går det att nå dem via telefon på 0433-30170 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Strandvägens Livs AB (Ica Nära) är Fernbrant, Lennart Peter Joakim som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Opdahl Gustafsson, Sara Tove Maria som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Stig Roger Kenneth som är född 1958 och har titeln Suppleant, Svensson, Björn Mikael Jan som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .