L-E Gustavssons Elektriska Aktiebolag

Skåne län

Information

I Örkelljunga finns det ett Aktiebolag som heter L-E Gustavssons Elektriska Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar L-E Gustavssons Elektriska Aktiebolag i Skåne län. Örkelljunga är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

L-E Gustavssons Elektriska Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1998-06-25 så har L-E Gustavssons Elektriska Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är L-E Gustavssons Elektriska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med L-E Gustavssons Elektriska Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Gamla 4, 280 40, Skånes Fagerhult. Vi ni istället prata med L-E Gustavssons Elektriska Aktiebolag så kan ni göra det på 0433-30108.

Bolaget skall bedriva elinstallationer, försäljning av kyl, frys och spisar samt installationsmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Gustavsson, Lars-Erik Hartvig som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Margareta Maud Ann K som är född 1947 och har titeln Suppleant, Klöfver, Sonja Inger Margareta som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

L-E Gustavssons Elektriska Aktiebolag har 556557-5148 som sitt organisationsnummer.