Johansson Form i Åsljunga AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Johansson Form i Åsljunga AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Örkelljunga här finns det många olika Aktiebolag. Johansson Form i Åsljunga AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Örkelljunga jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Johansson Form i Åsljunga AB är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556553-5571.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Johansson Form i Åsljunga AB på följande adress Stationsv. 26, 286 72, Åsljunga.

Johansson Form i Åsljunga AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Johansson Form i Åsljunga AB så sitter följande personer i styrelsen: Johansson, Jan Bertil Sigvard som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsuthyrning samt tillverkning och försäljning av möbler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.