Atmos Suemax Värme AB

Skåne län

Information

556551-0566 är organisationsnummer för bolaget Atmos Suemax Värme AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Atmos Suemax Värme AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Örkelljunga som är den kommunen som Atmos Suemax Värme AB finns i.

Atmos Suemax Värme AB har varit registrerat sedan 1998-01-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Atmos Suemax Värme AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Atmos Suemax Värme AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Örkelljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Atmos Suemax Värme AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ero, Hans Lennart -Ero, Kerstin Monica Yvonne -Milesson, Hans Johan Christian

Vill ni komma i kontakt med Atmos Suemax Värme AB så kan ni göra det på telefon genom 0435-56350 eller genom brev på följande adress:
Hammarsmedsg. 2, 286 32, Örkelljunga

Bolaget skall bedriva försäljning av VVS-material och värmeprodukter samt förmedla tjänster inom marknadsföring, utbildning och konsultation, bedriva fastighetsförmedling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Atmos Suemax Värme AB och det är Ero, Hans Lennart som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Milesson, Hans Johan Christian som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ero, Kerstin Monica Yvonne som är född 1954 och har titeln Suppleant, Olofsson, Eva Margaret som är född 1962 och har titeln Revisor, Alfonsson, Bo Göran som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor